مزایا و معایب پاوربانک
مزایا و معایب پاوربانک

پاوربانک‌ یک وسیله الکتریکی قابل حمل است که دستگاه‌های هوشمند دیگر را شارژ می‌کند. اما پاوربانک‌ها نیز مانند سایر دستگاه مزایا و معایبی دارد که در ادامه این مقاله به تمامی آن‌ها خواهیم پرداخت. جهت اینکه با مزایا و معایب پاوربانک آشنا شوید، ادامه مطلب را دنبال کنید.

مزایای پاوربانک

مزایا و معایب پاوربانک

پاوربانک‌ها مزایای زیادی دارند که این دستگاه را به یکی محبوب‌ترین لوازم جانبی موبایل تبدیل کرده است.

  1. با پاوربانک‌ها می‌توانید چندین دستگاه را به صورت همزمان شارژ کنید

اکثر پاوربانک‌ها دارای چندین پورت USB هستند که به کاربران این اجازه را می‌دهند دستگاه‌های مختلف را به صورت همزمان شارژ کنند. اصولا پاوربانک‌ها دارای 2، 3 یا 4 پورت شارژ هستند.

  1. با دارا بودن پاوربانک شما همیشه به یک منبع شارژ دسترسی خواهید داشت

از پاوربانک‌ها می‌توانید به عنوان یک شارژر سیار قابل حمل برای گوشی‌ و یا هرگونه دستگاه الکتریکی دیگر استفاده کنید. به همین دلیل در شرایطی که برق قطع می‌باشد نیاز نیست نگران باشید.

  1. پاوربانک‌ها دارای ظرفیت‌های متنوعی هستند

پاوربانک‌ها دارای یک ظرفیت باتری مشخص هستند که کاربران می‌توانند طبق خواسته‌های خود و ظرفیتی که مدنظر دارند، پاوربانک خود را خریداری کنند.

پاوربانکی که ظرفیت آن بیشتر است، انرژی را بیشتر ذخیره می‌کند و در مقابل پاوربانکی که ظرفیت آن کمتر است انرژی را کمتر ذخیره می‌کند.

  1. پاوربانک‌ها با مجموعه‌ای از فناوری های شارژ ارائه می‌شوند

یکی از بهترین ویژگی‌هایی که اکثر پاوربانک‌ها از آن بهره برده‌اند، دارا بودن فناوری‌های شارژ متفاوت است.

برای مثال برخی از پاوربانک‌ها دارای فناوری شارژ سریع QC 4.0/3.0/2.0 هستند و برخی دیگر از فناوری شارژ سریع PD 3.0/2.0 بهره برده‌اند. این فناوری‌ها موجب می‌شود تا دستگاه‌هایی که به پاوربانک متصل کرده‌اید سریع‌تر شارژ شوند.

معایب پاوربانک

مزایا و معایب پاوربانک

حال که به مزایای این گجت محبوب پرداختیم، بهتر است نگاهی به معایب آن نیز بیندازیم.

  1. محدود بودن ظرفیت پاوربانک‌ها

اولین مشکلی که ممکن است یک پاوربانک داشته باشد، ظرفیت محدود آن است. پاوربانک‌ها دارای یک ظرفیت محدود هستند و نمی‌توانند به صورت مداوم دستگاه‌های ما را شارژ کنند و باید آن‌ها را برای استفاده دوباره به شارژ متصل کنیم.

البته مدل‌های مختلفی از پاوربانک‌ها وجود دارد که می‌توانند مدت زمان زیادی را صرف شارژ کردن دستگاه‌های شما بکنند.

  1. ظرفیت واقعی پاوربانک با آن چیزی که روی آن نوشته شده است، فرق دارد

برای مثال ما یک پاوربانک با ظرفیت 10000 میلی‌آمپرساعتی تهیه کرده‌ایم اما این محصول در حد 8000 میلی‌آمپرساعت دستگاه‌های ما را شارژ می‌کند. برندها مختلفی هستند که ظرفیت اسمی و واقعی را متفاوت اعلام می‌کنند. همچنین ممکن است هنگام شارژ کردن گوشی با پاوربانک، اتلاف انرژی نیز انجام شود.

  1. پاوربانک‌ها ظرفیت بالا را نمی‌توان در هواپیما حمل کرد

طبق محدودیت‌های TSA پاوربانک‌های 100 وات ساعتی به بالا (27000 میلی‌آمپرساعت به بالا) را نمی‌توان در هواپیما حمل کرد. این محدودیت به این دلیل است که پاوربانک‌ها به خاطر دارا بودن باتری لیتیوم‌-یونی خطر آتش‌سوزی دارند و حمل آن‌ها در هواپیما بسیار خطرناک است.

  1. در صورت استفاده اشتباه، پاوربانک ممکن است خطرساز شود

برخی از پاوربانک‌های قدیمی خطر آتش‌سوزی، انفجار و… دارند که به دلیل استفاده اشتباه از این دستگاه رخ می‌دهد. البته پاوربانک‌های جدید و امروزی دچار همچین مشکلاتی نمی‌شوند و فقط در صورت استفاده از آن‌ها به مدت سال‌های طولانی ممکن است خطرساز باشند.

بهترین پاوربانک بازار را از کجا خریداری کنیم؟

حال که با مزایا و معایب پاوربانک ها آشنا شدید تصمیم خود را راحت‌تر می‌گیرید و خرید خود را انجام دهید. برای اینکه بهترین پاوربانک‌های برندهای معتبر بازار را به صورت عمده و با بهترین کیفیت و قیمت خریداری کنید از فروشگاه اینترنتی موبوسان دیدن فرمایید.

اشتراک گذاری