هنگ کردن گوشی
چرا موبایل هنگ می‌کند؟

بدون شک یکی از آزاردهنده‌ترین مشکلاتی که برای گوشی هر فرد ممکن است پیش آید، هنگ کردن آن است. می‌توان گفت تمام افرادی که از گوشی‌های اندرویدی استفاده می‌کنند حتی شده یک بار با مشکل هنگ کردن مواجه شده‌اند؛ اما در مقابل کسانی که دارای گوشی‌های آیفون هستند کم‌تر با مشکلاتی همچون هنگ کردن مواجه می‌شوند. در این مقاله قصد داریم تا عوامل اصلی هنگ کردن گوشی هوشمند را برای شما توضیح دهیم.

6 دلیل اصلی برای هنگ کردن گوشی‌های هوشمند

اینکه چرا موبایل هنگ می‌کند می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که در ادامه قصد داریم 6 دلیل اصلی برای این اتفاق را شرح دهیم.

هنگ کردن گوشی

ویروسی شدن گوشی هوشمند

ممکن است در این اواخر برنامه‌ای را بر روی گوشی هوشمند خود نصب کرده باشید که دارای ویروس باشد. برخی از نرم‌افزار‌ها نیز ممکن است با هم تداخل داشته باشند و موجب هنگ کردن گوشی هوشمند شوند.

البته گوشی‌های هوشمند امروزی بعد از راه‌اندازی دارای آنتی‌ویروس‌های قدرتمندی هستند که قبل از اینکه نرم‌افزار بر روی آن نصب شود، اسکن می‌کند. البته خیلی به این روش مطمئن نباشید زیرا سوءاستفاده‌کنندگان روش‌هایی پیدا کرده‌اند تا آنتی‌ویروس‌ها را نیز دور بزنند. در چنین مواقعی شما فقط باید نرم‌افزارهایی که می‌خواهید را از وبسایت رسمی آن برنامه یا فروشگاه‌های معتبر نصب بفرمایید.

کم بودن فضای حافظه ذخیره‌سازی

یکی دیگر از دلایلی که می‌تواند موجب هنگ کردن گوشی هوشمند شوند، کم بودن فضای حافظه ذخیره‌سازی می‌باشد. پس در نظر داشته باشید که همیشه حداقل 20 درصد از فضای ذخیره‌سازی خود را باز نگه دارید تا گوشی شما هنگ نکند.

عملکرد ضعیف باتری

زمانی که باتری گوشی ما دچار ضعف و خرابی شود در نتیجه موجب می‌شود تا شارژ دستگاه ما زودتر تخلیه شود. زمانی که گوشی هوشمند ما زودتر از حد معمول آن تخلیه شود، موجب هنگ کردن آن نیز می‌شود.

هنگ کردن گوشی

دانلود و نصب بدافزار بر روی گوشی

زمانی که یک نرم‌افزاری را از وبسایت‌های نامعتبر یا به صورت مودشده دانلود و بر روی گوشی خود نصب کنید ممکن است بدافزار باشد و آسیب‌های زیادی بر روی دستگاه شما وارد کند. در نتیجه وجود بدافزار بر روی گوشی موجب هنگ کردن آن می‌شود.

آپدیت نکردن گوشی هوشمند به نسخه جدید

اگر گوشی هوشمند خود را به آخرین نسخه به‌روزرسانی نکنید و از نسخه‌های قدیمی آن استفاده کنید در گذر زمان موجب کند شدن آن می‌شود. به همین دلیل حتما سیستم‌عامل گوشی خود را به آخرین نسخه بروز کنید تا با مشکلاتی اعم از کند شدن یا هنگ کردن آن روبرو نشوید.

تمام شدن عمر مفید قطعات موبایل

در بسیاری از شرایط مانند آب و هوا، دما، نگهداری نامناسب و… ممکن است قطعات گوشی را کهنه کند و عمر مفید آن‌ها را به پایان می‌رساند. برای مثال کهنه شدن قطعاتی مانند باطری یا پردازنده رفته رفته موجب کند شدن و هنگ کردن گوشی می‌شوند.

چگونه از هنگ کردن گوشی خود جلوگیری کنیم؟

برای اینکه از شر هنگ کردن گوشی هوشمند خلاص شویم راهکارهایی پیش روی ما وجود دارد که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم پرداخت.

ری‌استارت کردن گوشی

بدون شک یکی از بهترین روش‌های عیب‌یابی خاموش و روشن کردن گوشی یا  ری‌استارت کردن آن است. با این کار تمام سرویس‌های فعال گوشی خود را بازسازی می‌کنند. پس به همین خاطر گوشی خود را ری‌استارت کنید تا ببینید مشکل شما حل خواهد شد یا خیر.

پاکسازی حافظه کش

با پاکسازی حافظه کش موبایل خود می‌توانید از هنگ کردن آن جلوگیری کنید. به تنظیمات گوشی خود بروید و بعد از انتخاب گزینه storage بر روی clear cache کلیک کنید.

هنگ کردن گوشی

بازگشت به تنظیمات کارخانه

اگر تمامی روش‌های موجود را امتحان کردید و موفق نشدید تنها راهی که جلوی شما باقی می‌ماند این است که گوشی هوشمند خود را به تنظیمات کارخانه برگردانید.

سخن آخر

بعد از اینکه با عوامل هنگ کردن گوشی و راه‌حل برای رفع مشکلات آن آشنا شدید بهتر است هر چه سریع‌تر دست به کار شوید. در آخر اگر قصد دارید مقالات بیشتری در زمینه گوشی‌های هوشمند مطالعه فرمایید به وبسایت موبوسان مراجعه کنید.

اشتراک گذاری