داغ شدن گوشی
چرا موبایل داغ می‌شود؟

یکی از رایج‌ترین دغدغه‌های کاربران، داغ شدن موبایل آن‌ها است که نگرانی زیادی را برایشان همراه دارد. بدون شک هر یک از ما موقع استفاده کردن از گوشی هوشمند خود با داغ شدن آن روبرو شده‌ایم. برای داغ شدن گوشی عوامل زیادی وجودی دارد که در این مقاله به تک تک آن‌ها پرداخته‌ایم. پس تا انتها همراه ما باشید.

11 عامل مهم برای داغ شدن گوشی شما

استفاده مداوم از اینترنت گوشی و وای-فای

داغ شدن گوشی

در زندگی امروزه استفاده از اینترنت به‌طرز قابل توجهی افزایش یافته است و بدون شک یکی از مهم‌ترین بسترهای تکنولوژی، اینترنت می‌باشد. برای گشت‌وگذار در مرورگرهای مختلف، گفت‌وگوهای مجازی، بازی‌های اینترنتی و هرچیزی که فکرش را کنید نیاز به این است که گوشی هوشمند ما به اینترنت یا وای-فای متصل باشد. به همین دلیل استفاده مداوم از اینترنت گوشی و وای-فای، دمای دستگاه ما را افزایش می‌دهد، همچنین اگر اینترنت خود را برای افراد دیگر Hotspot کنید باید انتظار حرارت بیش از حد را داشته باشید.

اتصال مداوم گوشی به بلوتوث

اگر از آن دسته از افراد هستید که از گجت‌هایی مانند ساعت‌ها و دستبندهای هوشمند و هندزفری‌های بلوتوثی استفاده مداوم دارید، محبور هستید که همیشه گوشی خود را به بلوتوث متصل کنید. این اتصال اگر طولانی‌مدت باشد به شدت دمای گوشی شما را افزایش می‌دهد.

استفاده زیاد از دوربین

داغ شدن گوشی

بسیاری از افراد هستند که خیلی زیاد فعالیت‌هایی مانند عکاسی و فیلمبرداری را با گوشی هوشمند خود انجام می‌دهند فارغ از اینکه بدانند چه آسیبی به گوشی خود وارد می‌کنند. یکی از عوامل داغ شدن گوشی استفاده زیاد از دوربین می‌باشد. پس موقع عکاسی یا فیلمبرداری توقع نداشته باشید دمای گوشی شما پایین بماند و با افزایش دما روبرو خواهید بود.

کاور محافظ و قاب گوشی

منطقی است که همه ما از قاب و کاور جهت جلوگیری از ضربات و آسیب‌های احتمالی برای گوشی خود استفاده کنیم. اما اصلا به این موضوع توجه نمی‌کنیم که استفاده مداوم از قاب و کاور محافظ ممکن است باعث داغ شدن گوشی ما شود. نمی‌توان از قاب استفاده نکرد اما بهتر است در مواقعی که گوشی را به شارژ می‌زنید، گوشی را از کاور محافظ آن جدا کنید.

استفاده از نور زیاد

داغ شدن گوشی

بزرگترین بخشی که شارژ باتری را استفاده می‌کند بدون شک نمایشگر می‌باشد. حتی اگر ما از گوشی استفاده‌ای نکنیم نمایشگر آن درصدی از شارژ باتری را کاهش می‌دهد. حال اگر نور گوشی را به اندازه‌ قابل توجهی بالا ببریم، نمایشگر بیشتر شارژ باتری را مصرف می‌کند و به همین خاطر گوشی داغ می‌شود.

شارژ کردن گوشی

هنگامی که گوشی در حال شارژ شدن است، جریان ولتاز بالایی ایجاد می‌شود و به همین خاطر دمای گوشی بالا می‌رود. از طرفی نمی‌توان گوشی را شارژ نکرد پس تنها کاری که می‌توان کرد این است که هنگام شارژ شدن از گوشی هوشمند خود استفاده نکنیم و همچنین قاب آن را جدا کنیم.

گوشی خود را از 20 تا 80 درصد شارژ کنید

همان‌طور که می‌دانید شارژ کردن تا 100 درصد موجب کاهش عمر باتری می‌شود؛ کاهش عمر باتری مساوی است با داغ شدن زودهنگام باتری و به همین دلیل پیشنهاد می‌شود که موبایل خود را از 20 تا 80 درصد شارژ کنید.

کابل و آداپتور تقلبی

داغ شدن گوشی

استفاده از شارژر فیک موجب خرابی و کاهش عمر باتری گوشی می‌شود و به همین سبب باعث افزایش دمای گوشی و داغ شدن آن می‌شود. همچنین یک سری شارژرها هستند که آمپر بیشتری نسبت به گنجایش گوشی دارند که ممکن است به موبایل آسیب زیادی وارد کنند. پس قبل از خرید شارژر حتما دقت داشته باشید که مناسب گوشی‌تان باشد.

جهت خرید شارژر اصلی گوشی با بهترین کیفیت و قیمت بر روی لینک کلیک کنید

پر بودن حافظه گوشی

زمانی که حافظه گوشی ما پر باشد فشار زیادی بر روی CPU وارد می‌شود و به همین دلیل است که موجب داغ شدن گوشی و کند کار کردن آن می‌شود. در صورت توان حافظه گوشی خود را سبک نگه دارید.

برنامه‌ها و بازی‌های سنگین و گرافیک‌بالا

استفاده طولانی مدت از برنامه‌ها و بازی‌های سنگین و گرافیک‌بالا می‌تواند باعث داغ شدن گوشی شما شود. بازی‌های سنگین بخش عظیمی از CPU را درگیر می‌کنند و موجب می‌شود که گوشی افزایش دمای زیادی داشته باشد. بنابراین بهتر است هنگام انجام بازی‌های سنگین قاب را از گوشی جدا کنید و از خنک‌کننده استفاده کنید.

غیرفعال کردن برنامه‌های درحال اجرا

داغ شدن گوشی

برنامه‌هایی که در میان‌بر گوشی باز هستند و مدام در حال اجرا هستند مانند واتساپ، تلگرام یا اینستاگرام بهتر است آن‌ها را غیرفعال کنید تا در صفحه نمایشگر در حال اجرا نباشند.

جمع‌بندی

نکات و عواملی که در این مقاله به شما شرح دادیم را بهتر است رعایت کنید تا از این پس با مشکل داغ شدن گوشی روبرو نشوید. همچنین اگر قصد مطالعه مقالات خبری و آموزشی بیشتری در زمینه گوشی‌های هوشمند دارید حتما از وبسایت موبوسان دیدن فرمایید.

اشتراک گذاری