سیاست‌های فست شارژ سامسونگ و اپل
چرا اپل و سامسونگ رویکرد محتاطانه‌ای را در فست شارژ پیش می‌برند؟

در سال‌های اخیر یکی از فناوری‌هایی که در گوشی‌های هوشمند بسیار به چشم آمده و حائز اهمیت شده است، شارژ سریع (فست شارژ) می‌باشد. در گوشی‌های شرکت‌هایی مانند شیائومی یا وان‌پلاس همیشه ما شاهد شارژرهای با توان بالا هستیم اما در اپل و سامسونگ چنین خبری نیست. این دو شرکت از فناوری شارژ سریع استفاده می‌کنند اما نه در اندازه دو شرکت چینی. به نظر شما آیا این اقدام سامسونگ و اپل دلیلی دارد؟ در این مقاله قرار است به شما راجع به سیاست‌های فست شارژ سامسونگ و اپل توضیحاتی دهیم.

فناوری باتری و استراتژی شارژ

استراتژی و تصمیماتی که اپل در زمینه باتری و شارژدهی دارد بخاطر طول عمر این قطعه می‌باشد. سال‌هاست که اپل در زمینه شارژدهی خیلی محتاطانه و محافظ کار عمل کرده است و نسبت به رقبای خود سرعت شارژ کمتری دارد. هدف این تصمیم اپل فقط و فقط بخاطر سلامت باتری است و این قطعه خیلی زود خراب نشود و در طولانی مدت نسبت به رقبای خود بهتر عمل کند.

سیاست‌های فست شارژ سامسونگ و اپل

اما در مقابل استراتژی‌ها و تصمیمات سامسونگ با اپل تفاوت دارد. سامسونگ به کاربران خود توصیه می‌کند تا گوشی‌های خود را تا 85 درصد شارژ کنند و از قابلیت Battery protection استفاده کنند. همچنین سامسونگ از کاربران خود خواسته که موقع شارژ کردن گوشی از فست شارژ استفاده نکنند و از شارژ معمولی استفاده کنند. البته درصد کمی از افراد این نکته را رعایت می‌کنند و گوشی خود را با فناوری شارژ سریع، شارژ می‌کنند.

داغ شدن پرچمداران سایز کوچک

شرکت‌های بزرگ گوشی‌های پرچمدار سایز کوچک خود را جوری طراحی می‌کنند به صورت غیرارادی گرما را اتلاف می‌کنند. این اتلاف گرما موجب می‌شود تا بر روی عملکرد باتری و سرعت شارژ شدن آن‌ها تاثیر بگذارد. هنگامی که با گوشی‌های کوچک، بازی‌های سنگین و محاسبات پیچیده انجام دهید با گرمای بیش ‌از حدی روبرو خواهید شد و در عملکرد باتری و سرعت شارژ تاثیرگذار است. سامسونگ و اپل هر دو با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند.

استراتژی بازار و کاهش ریسک

 اینکه اپل و سامسونگ در باتری و شارژدهی خود بسیار محتاطانه عمل می‌کنند به دلیل این است که اعتماد کاربران را از دست ندهند. گوشی‌های شیائومی با گذر زمان کیفیت باتری خود را از دست می‌دهند؛ این در حالی است که گوشی‌های شیائومی از قابلیت فست شارژ بسیار قدرتمند بهره می‌برند. همین موضوع ممکن است که بسیاری از کاربران دست از خرید گوشی‌های شیائومی بکشند و به سراغ گوشی‌هایی بروند که دوام باتری آن‌ها بالاست. سامسونگ و اپل یک عملکرد باتری معمولی را در گوشی‌های خود اجرایی می‌کنند، به همین دلیل است که کاربران خود را جذب می‌‌کنند.

سیاست‌های فست شارژ سامسونگ و اپل

مزایای بلند مدت

سیاست‌های فست شارژ اپل و سامسونگ به همین منتهی نمی‌شود و در بلند مدت نیز برای این دو مزایایی دارد. این اقدام در هزینه کاربران صرفه‌جویی زیادی می‌کند و نیاز نیست که سخت‌افزار گوشی خود را تعویض کنند. تعویض نکردن قطعات نیز موجب می‌شود تا ضایعات الکترونیکی افزایش پیدا نکنند. همین اقدامات نیز موجب می‌شود تا برند، شهرت زیادی پیدا کند و افراد زیادی را به جذب خود کند.

سخن آخر

اگر به این قضیه منطقی نگاه کنیم متوجه می‌شویم که سیاست‌های فست شارژ سامسونگ و اپل کاملا خوب است و به نفع خود کاربران می‌باشد. شما در رابطه با این موضوع چه فکر می‌کنید؟ حتما در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

در آخر نیز اگر قصد دارید مقالات بیشتری در زمینه گوشی‌های هوشمند مطالعه فرمایید حتما از وبسایت موبوسان دیدن کنید.

اشتراک گذاری