معرفی انواع باطری موبایل
از ابتدای اختراع گوشی موبایل یکی از مهم ترین سخت افزار آن باطری میباشد. زیرا گوشی هوشمندی که در دست میگیریم بدون داشتن شارژ هیچ کاربردی برای ما ندارد. از ابتدا تا الان چند مدل باطری برای موبایل عرضه شده است که هر کدام با ظرفیتهای مختلف و شکل و شمایل متفاوت بودند. ما در این مقاله قصد داریم درباره انواع باطری موبایل و خوبی و بدیهایشان صحبت کنیم.
انواع باطری موبایل
-
باطری نیکل کادمیومی
باطریهای نیکل کادمیومی به عنوان اولین نسل از باطریهای قابل حمل شناخته میشوند. امروزه تولید این نوع باطری متوقف شده است و نسلهای جدید تری جایگزین این باطری شده اند. از بزرگ ترین نقاط ضعف این باطری میتوان به وزن زیاد و اندازه بزرگ آن اشاره کرد. همچنین این نسل از باطری بسیار داغ میشدند و به دلیل دارا بودن فلز کادمیوم به شدت آلودگی محیط زیستی ایجاد میکردند.
-
باطری نیکل هیدرید فلز
این نوع باطری تفاوت چندان زیادی با نسل قبل خود یعنی نیکل کادمیومی نداشت. اما به دلیل حذف کادمیوم از این نسل باطری آلودگی بسیار کم تری برای محیط زیست تولید میکرد. همچین باطریهای نیکل هیدرید فلز وزن کمتری نسبت به نسل قبل داشتند و سرعت شارژ آنها بسیار بالا بود. اما متاسفانه سرعت تخلیه شارژ آن نیز زود انجام میشد.
-
باطری لیتیوم یونی
باطریهای لیتیوم یونی پیشرفت قابل قبولی نسبت به نسل قبلی داشتند. این باطری حجم و وزن کمتری داشت و همچنین مشکل سرعت تخلیه شارژ در آن حل شده بود. محققان طول عمر باطریهای لیتیوم یونی را از 18 تا 36 ماه تخمین زده اند.
-
باطری لیتیوم پلیمری
امروزه تمامی لپ تاپها و گوشیهای هوشمند از باطری لیتیوم پلیمری استفاده میکنند. این باطری نسبت به نسلهای قبل 50 درصد بهتر شارژ را نگهداری میکنند و سرعت شارژ شدن آنها نیز کاهش یافته است. در این باطریها خطر آتش سوزی و انفجار بسیار کاهش یافته است و همچنین به دلیل وجود قاب محافظ بر روی آنها کمتر آسیب میبینند.
سخن پایانی
در طول این مدت که گوشی اختراع شده است باطری موبایل همواره یکی از مهمترین اجزای آن نام گرفته است. برای اینکه از باطری خود محافظت لازم را داشته باشید مقالات سایت ما یعنی موبوسان را مطالعه کنید.