سرویس Blogger
معرفی سرویس Blogger گوگل

بلاگر (Blogger) یکی از محبوب‌ترین سرویس‌های شرکت گوگل می‌باشد که فعالیت رسمی خود را از سال 1999 آغاز کرده است. همان‌طور که از اسم آن می‌توان حدس زد این سرویس یک سیستم مدیریت محتوا اختصاصی می‌باشد که به کاربران اجازه می‌دهد وبلاگ‌های خود را در آن بارگذاری کنند. برای اینکه با این سرویس و مزایا و معایب آن آشنا شوید حتما ادامه مطلب را دنبال کنید.

Blogger چیست؟

بلاگر یک سرویس CMS (سیستم مدیریت محتوا) است که جهت بارگذاری وبلاگ‌های افراد مختلف در سراسر دنیا طراحی و ساخته شده است. Blogger یک سرویس رایگان است که البته برخی از محدودیت‌ها را نیز دارد. بلاگ‌هایی که در بستر این وبلاگ نوشته می‌شوند دارای یک blogspot در دامنه هستند؛ اگرچه می‌توان به جای blogspot از نام دامنه خود نیز استفاده کرد.

Blogger یک پلتفرم وبلاگ‌نویسی رایگان می‌باشد که متعلق به شرکت Google است که به کاربران اجازه می‌دهد بدون اینکه دانش تخصصی و فنی خاصی داشته باشند مقالات خود را در آن بارگذاری کنند. این سرویس یکی از قدیمی‌ترین پلتفرم‌ها برای اشتراک‌گذاری اطلاعات، مقالات و داستان‌ها می‌باشد.

ویژگی‌های اصلی سرویس Blogger

  • راه‌اندازی بسیار آسان: با چند کلیک ساده شما می‌توانید وبلاگ خود را راه‌اندازی کنید و شروع به کار کنید.
  • قالب‌های قابل سفارش‌سازی: کاربرانی که در این سرویس صفحه وبلاگ اختصاصی خود را دارند می‌توانند بدون اینکه از علم برنامه‌نویسی بهره برده باشند، قالب وبلاگ خود را تغییر دهند.
  • دسترسی رایگان: سرویس بلاگر کاملا رایگان می‌باشد و نیاز به پرداخت هیچ هزینه‌ای نیست.
  • یکپارچگی با گوگل: از آن‌جایی که این سرویس متعلق به گوگل می‌باشد به همین راحتی می‌تواند با دیگر سرویس‌های متعلق به این شرکت از جمله AdSense و Google Analytics یکپارچه شود.

سرویس Blogger

بلاگر چه مزایایی دارید؟

  • برای شروع کار، بسیار آسان است و بدون نیاز به تخصص خاصی می‌توانید مطالب خود را در آنجا آپلود کنید. این پلتفرم مناسب تازه‌کارها طراحی شده است که شما بتوانید در عرض چند دقیقه بلاگ و پست خود را در آنجا بارگذاری کنید.
  • از آن‌جایی که وبلاگ شما توسط گوگل میزبانی می‌شود نیازی به نصب و به‌روزرسانی و حتی پرداخت هیچ هزینه‌ای برای Host نیست.
  • یک سری ابزار در این سرویس وجود دارد که می‌توانید به صورت رایگان به وبلاگ خود اضافه کنید و از آن‌ها استفاده کنید. مانند فرم تماس، راه‌های ارتباطی و تبلیغات شما
  • تصاویری که در بلاگ‌های خود استفاده می‌کنید هیچ حجمی به صفحه وبلاگ شما اضافه نمی‌کند و در Google Drive (تا 15 گیگابایت حافظه) ذخیره می‌شوند.

بلاگر چه معایبی دارد؟

  • اگر قصد دارید از این سرویس به عنوان وبسایت اختصاصی خود استفاده کنید، اصلا مناسب نیست و بهترین بستر CMS شما نخواهد بود. به قول گفتنی سرویس Blogger هیچ ویژگی تجارت الکترونیکی‌ای ندارد.
  • درست است که تمام زمینه‌ها و ابزارهای موجود در بلاگر رایگان هستند اما کاملا ابتدایی هستند. می‌توانید کمی اصلاحات بر روی آن انجام دهید اما خیلی دستتان در این زمینه باز نیست.
  • اگر قصد دارید صفحه وبلاگ موجود خود در Blogger را به یک CMS دیگر مانند WordPress انتقال دهید باید به‌صورت دستی و با کپی کردن آن را انجام دهید.

سرویس Blogger

نتیجه‌گیری

حال که با سرویس Blogger آشنا شدید بهتر است هرچه سریع‌تر کار وبلاگ‌نویسی خود را شروع کنید و کسب‌ و کار خود را آغار کنید. اگر مشکلی داشتید می‌توانید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. همچنین برای اینکه مقالات بیشتری در زمینه گوشی‌های هوشمند مطالعه فرمایید حتما از وبسیات موبوسان دیدن کنید.

اشتراک گذاری